Alle categorieën
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Over ons

 

IVA is In Voor Alles. Geen uitdaging is ons te groot. Zeker als het om uw levertijd gaat. Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen (vaak dezelfde dag klaar) en komen altijd onze afspraken stipt na. Vandaar de stip in ons logo. Zo is de manier waarop IVA Groep werkt, en dat al sinds 1985 toen we begonnen als klaar-terwijl-u-wacht copyshop voor studenten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service bureau dat alles voor uw kantoor en communicatie levert. Een dienstverlenend bedrijf dat niet alleen werkt voor studenten, maar ook voor tal van bedrijven, particulieren en organisaties zoals verenigingen en stichtingen. Al ruim 25 jaar een familiebedrijf waar de mens als belangrijke Medewerker nog echt telt.

 

Volledig aanbod voor kantoor en communicatie

Bij IVA Groep uit Rotterdam kunt u terecht voor alles voor uw communicatie en kantoor. Van Print & Drukwerk tot aan complete logo & huisstijl. Van kantoorartikelen, kantoormachines, relatiegeschenken tot aan kantoormeubilair en kantoorinrichting, met alles erop en eraan. Daarnaast repareren en onderhouden wij al uw kantoormachines. Desgewenst installeren we uw netwerk dat we ook graag voor u onderhouden. IVA levert meer dan 100.000 verschillende kantoorartikelen. Kortom, wat u ook nodig heeft, bij IVA vindt u het. En allemaal even snel en in één keer goed, zoals afgesproken en stipt op tijd. Want u heeft haast.

 

IVA Groep bespaart u tijd en ontzorgt u:

 • Wij ontwerpen uw logo en website en tegelijk drukken we u nieuwe drukwerk
 • Uniek inkoopsysteem, u ontvangt slechts 1 factuur per maand voor al uw kantoor inkopen
 • Uw facturen digitaal of op papier, u bepaalt
 • Wij werken met vaste account managers die niet om de 2 jaar wisselen en dus echt uw bedrijf leren kennen
 • Wij leveren uw nieuwe copier of mfp en tegelijk sluiten we hem aan in uw netwerk en doen meteen netwerkbeheer
 • Wij leveren uw nieuwe kantoormeubilair en plaatsen tegelijk een nieuwe balie of wand op maat

Kortom wij ontzorgen u. Op elke groep hebben we ervaren specialisten en is onze kennis onvoldoende dan werken we samen met partners die zich bewezen hebben. Voor u de zekerheid dat u goede service krijgt!

 

IVA staat voor topkwaliteit

U kunt profiteren van onze onstuimige groei. We investeren continu in de expertise van ons personeel en halen de modernste apparatuur in huis. U vindt bij ons een eigen haal- en bezorgdienst en technische dienst. Zo nodig werken we dag en nacht voor u. Niet voor niets behoorde de IVA Groep in 2010 tot de 50 sterkste merken van Rotterdam.

 

IVA  Sponsor Plan

Het IVA Sponsor Plan levert een grote bijdrage aan onze maatschappij. Wij sponsoren vele goede doelen (SOS Kinderdorpen), scholen en evenementen (CHIO) als ook clubs (Sparta) en individuele topsporters (Patrick van Luijk). Interesse? Schroom niet ons te benaderen, wij willen graag iedereen sponsoren.

 

Nog niet overtuigd?

Onze lijst met referenties is eindeloos. Maar waarom probeert u het zelf niet een keer uit? Bel 010 433 14 00 of mail naar info@ivagroep.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat u ook overtuigen door de ongekende service, snelheid en het gemak van IVA Groep.

IVA staat niet voor niets voor “In Voor Alles”.

Waarom bij IVA?
 • Levert snel
 • Geeft advies
 • Levert alles voor kantoor
 • Bespaart u tijd
 • Heeft een fysieke winkel

IVA Nieuwsbrief ontvangen?Blijf op de hoogte van exclusieve acties en nieuwe producten