Alle categorieën
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Merk:Lexmark Artikel nr.24016SE Lexmark E232, E33x, E240, E34x 2,5K retourprogr. cartr. € 90,05 excl € 108,96 incl Favorieten Deel deze pagina:
  2 Voorraad Bestel
Beschrijving: Lexmark E232, E33x, E240, E34x 2,5K retourprogr. cartr.
OEM nummer: LEXMARK_24016SE
Fabrikant-artikelnummer: 24016SE
Categorie: Toners & laser cartridges
Merk: Lexmark
EAN: 0734646399890
Lexmark E232, E33x, E240, E34x 2,5K retourprogr. cartr.. Printkleuren: Zwart, Merkcompatibiliteit: Lexmark, Compatibele producten: E232, E33X, E34X


Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt een eenvoudige en gratis manier om lege cartridges voor recycling te retourneren naar Lexmark. Om het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma te gebruiken dient u de lege cartridge in de plastic zak en doos van de nieuwe cartridge te plaatsen, de verpakking te sluiten en het retouretiket van uw land op de doos aan te brengen. Dit retouretiket is in de doos te vinden, of te printen vanaf de website: www.lexmark.com/recycle Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma kan per land enigszins verschillen. Raadpleeg daarom uw landelijke website voor meer informatie.
Lexmark Retourprogramma Cartridges De nieuwe tonercartridges voor de Lexmark E-serie zijn als retourprogramma cartridge of als standaard cartridge verkrijgbaar. Ook bij de Lexmark E-serie zijn retourprogramma cartridges beschikbaar, die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. Deze korting wordt meteen bij aanschaf van de cartridge al gegeven en niet als de cartridge al maanden leeg is of via coupons of formulieren die u in moet vullen. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar.
Supplies waarschuwing Bij de nieuwe Lexmark E-serie printers gaat het “supplies” lampje continu branden wanneer de tonercartridge bijna leeg is. Wanneer dit lampje knippert is de photoconductor binnenkort aan vervanging toe. De status van de supplies is heel eenvoudig op drie plekken te bekijken: op de pagina met de menu-instellingen van de printer, via MarkVision (gratis meegeleverde printerbeheersoftware) en bij de netwerkmodellen ook via de interne webpagina van de printer.
« Terug naar overzicht
Waarom bij IVA?
  • Levert snel
  • Geeft advies
  • Levert alles voor kantoor
  • Bespaart u tijd
  • Heeft een fysieke winkel

IVA Nieuwsbrief ontvangen?Blijf op de hoogte van exclusieve acties en nieuwe producten